Tisdag - Skogsindustrin bjöd in

Spännande att höra på allt som är på gång inom skogsindustrin, och att den förda politiken är viktig för att skapa långsiktigt stabilitet så nödvändiga investeringar kan göras. Det är ett problem att äganderätten är urholkad och riskerar att urholkas ytterligare, den måste istället stärkas snarast möjligt. Moderat politik gör skillnad, och även på detta område märks skador med den röda politiken. Vår skogsindustri är väldigt duktiga och i framkant på miljöområdet, vi ska vara stolta och möjliggöra för att mer skog ska kunna gå på export!
Spännande att få känna på KL-trä, dvs korslimmat trä som blir väldigt starkt och hållbart, görs som stora block och kan användas istället för, eller som komplement till betongelement.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.