För mig och partiet är inhemsk matproduktion viktigt.

För mig och partiet är inhemsk matproduktion viktigt och något som behöver utvecklas. Fick reda på att det var Scan som gjorde tallriksmodellen på 70-talet och den är fortfarande gångbar.

Kött är viktigt för oss och vi är många som uppskattar att ha en köttbit på tallriken. Den gångna sommarens väder har inneburit stora påfrestningar för svenska livsmedelsproducenter. Konsekvenserna blir kännbara i år framöver, inte minst för våra köttbönder. Branschen känner en ökad förståelse för vikten av en vital svensk livsmedelsproduktion ur skilda perspektiv, som människors hälsa, minskad klimatpåverkan, ökad självförsörjningsgrad och inte minst för en levande landsbygd och öppna landskap.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.