Ett kort möte i fiket med två partikamrater.

David Josefsson från Göteborg informerade mig och J Rosencrantz om Västlänken och dess historia. Det är bekymmersamt läge med Västlänken som jag försöker förstå alla sidor av. För någon vecka sedan var Lena Erixon, generaldirektören för Trafikverket och träffade Alliansen i TU. Lena beskrev att hon aldrig känt att Trafikverket tidigare känt sig lika ensam i ett infrastrukturprojekt som nu i Göteborg. Kanske får Västlänken bära skuld för mer än bara för själva Västlänken? Tänker här på folks missnöje med korruption, politikerförakt och andra stora infrastrukturprojekt som pågår parallellt med Västlänken.

Jag passade även på att beskriva behovet av en bro mellan fastlandet och Orust, något som Lena Erixon aldrig hört talas om eller kände till.

Måste säga att jag blev mycket förvånad över att denna regionalt så viktiga fråga var helt okänd på högsta nivå.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.