Åker till Stockholm under måndag eftermiddag.

Kör en tvätt i den nya tvättmaskinen som inhandlades snart efter att övernattningslägenheten blev tilldelad, så jag slipper släpa smutstvätt fram och tillbaka. Livet i riksdagen har varit svårplanerat efter valet som ny riksdagsledamot, dels att regeringen inte är på plats och dels att man som ny vill vara med på all information och all utbildning för att lära sig så mycket som möjligt.

Dagarna är långa och lägenheten är endast till för just övernattning, och så är det verkligen i mitt fall. Min man gillar inte såpor och skräniga program, utan han föredrar dokumentärer och samhällsnyttiga program vilket jag också föredrar men bland kan det vara avkopplande att rensa hjärnan med något annat.

Svenska Hollywoodfruar, Pressbild 2018. Foto: Daniel Sahlberg
Pressbild 2018. Foto: Daniel Sahlberg

Så nu har jag tittat på Hollywoodfruar i min riksdagslägenhet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.