Fakta om vår politik

Socialdemokraterna kan utse Moderaterna som sina motståndare men att sprida lögner känns alltför lågt. Såg precis en debatt på nyheterna med Annika Strandhäll (S) och Saila Quicklund (M) där Strandhäll känns aggressiv och återkommer med att kasta skattesänkningspolitik på Quicklund. Vill först påminna om att Alliansens politik i den historiska lågkonjunktur som då rådde var otroligt framgångsrik för Sveriges medborgare. Faktum är att statens intäkter ökade för att skatter sänktes. Den stora reformen heter ROT, där svarta jobb gjordes vita.

Vi som förstår sambandet måste fortsätta vara ambassadörer för verksam politik och inte sänka oss att kritisera andras politik. Men när nu socialdemokraterna uppenbart ljuger så går det inte längre vara tyst. I veckan kom det till Stenungsund vilket blev riksmedia, där uppenbara lögner spreds på arabiska. SD partiledare pratar ikväll på TV och är också kritisk mot S och att detta röda parti spridit lögner om sina politiska motståndare. En av lögnerna består av införandet av marknadshyror eller inte. Blir upprörd över att SVT bemöter påståendet och belastar Åkesson, när det är sossarna som ska belastas!

Ska återgå till att vara vuxen i rummet men lögner ska bemötas och belasta dem som sprider dessa!