Fakta om vår politik

Fakta om vår politik

Socialdemokraterna kan utse Moderaterna som sina motståndare men att sprida lögner känns alltför lågt. Såg precis en debatt på nyheterna med Annika Strandhäll (S) och Saila Quicklund (M) där Strandhäll känns aggressiv och återkommer med att kasta skattesänkningspolitik på Quicklund. Vill först påminna om att Alliansens politik i den historiska lågkonjunktur som då rådde var otroligt framgångsrik för Sveriges medborgare. Faktum är att statens intäkter ökade för att skatter sänktes. Den stora reformen heter ROT, där svarta jobb gjordes vita.

Vi som förstår sambandet måste fortsätta vara ambassadörer för verksam politik och inte sänka oss att kritisera andras politik. Men när nu socialdemokraterna uppenbart ljuger så går det inte längre vara tyst. I veckan kom det till Stenungsund vilket blev riksmedia, där uppenbara lögner spreds på arabiska. SD partiledare pratar ikväll på TV och är också kritisk mot S och att detta röda parti spridit lögner om sina politiska motståndare. En av lögnerna består av införandet av marknadshyror eller inte. Blir upprörd över att SVT bemöter påståendet och belastar Åkesson, när det är sossarna som ska belastas!

Ska återgå till att vara vuxen i rummet men lögner ska bemötas och belasta dem som sprider dessa!

Debatt i Sportspegeln: Kolla själv!

Att synliggöra och motverka slöseri är en överordnad uppgift. Jag är moderat i hjärta och själ och vill inte ha en stor statlig förvaltning med byråkrati som bara sväller och sväller. Sverige har världens högsta marginalskatt och det är inte att respektera varje skattekrona!

Har du några frågor ?

Skicka dom till mig…

    Följ den här länken för att komma till webbplatsens Integritetspolicy

Discover

Sponsor

Latest

Stefan Löfvens “utsträckta hand” – Det är bara fråga om MAKT!

Stefan Löfvens "utsträckta hand" är inte annat än ett nytt försök att splittra Alliansen, det finns inte minsta ödmjukhet eller intresse till ett seriöst...

ULF vann debatten – igen!

Självklart är det roligt om människor tycker att jag lyckas förmedla min strategi. Men det är valdagen som räknas. Jag försöker vara tydlig med min kritik...

Onsdag – morgonpigga LRF kl 07:30!

För mig och partiet är inhemsk matproduktion viktigt och något som behöver utvecklas. Fick reda på att det var Scan som gjorde tallriksmodellen på...

Nominering, val och utfall

Fakta, underlag och utfall hur moderaternas nominering och val går till. Valkretsen består av elva stycken kommuner (Stenungsund, Tjörn, Lilla Edet, Ale, Kungälv, Alingsås, Lerum,...