VARNING FÖR DESINFORMATION FRÅN (S)
Varningarna för desinformation har varit många inför årets valrörelse. Det är mycket allvarligt när falsk information sprids för att påverka hur människor röstar.Socialdemokraterna i Sävsjö har från sin officiella sida spridit osanna påståenden på arabiska, och uppmanat läsarna att dela vidare. Desinformationen har på så sätt fått vidare spridning på andra sidor med stor räckvidd.Det är bra att Socialdemokraterna tagit ansvar för skandalen och nu tagit ner inlägget. Men två frågor kvarstår till Socialdemokraterna:

– Vilken spridning har desinformationen fått, och vilket ansvar tar socialdemokraterna för att stoppa den?

– Finns det fler exempel på motsvarande metoder från andra socialdemokrater?

DELA gärna detta inlägg för att VARNA för falsk information.

https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/s-spred-falsk-information-om-m-och-sd-pa-arabiska/