Vi är många som tar det här valet på mycket stort allvar. Vår partiledare Ulf Kristersson är en av dem.

För familj och vänner har politiskt engagemang onekligen sina sidor.

Allvar med glimten i ögat!

Nu är det fredag och bara två veckor kvar till valdagen.

Därefter en ny riktning och en ny regering.

Låt oss ta tag i Sverige!

MODERATERNAS VALFILM 2018

#TEAMULFVi är många som tar det här valet på mycket stort allvar. Vår partiledare Ulf Kristersson är en av dem. För familj och vänner har politiskt engagemang onekligen sina sidor.På måndag kommer Moderaternas valfilmer att börja visas i teve. Men redan idag släpper vi en specialversion. Allvar med glimten i ögat!Nu är det fredag och bara två veckor kvar till valdagen. Därefter en ny riktning och en ny regering. Låt oss ta tag i Sverige!

Posted by Moderaterna on Friday, August 24, 2018